Latife Özmimar Anaokulu

Vizyon: Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Latife Özmimar İlkokulu olarak çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen , yeteneklerini ön plana çıkaran , bilgili saygılı yenilikçi özgüveni gelişmiş 21.yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Devre: 07:10 / 12:10 Öğleci devre: 12:20 / 17:20
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0342 271 6515

WEB - https://latifeozmimaranaokulu.meb.k12.tr

Adres - VATAN MAH. 93072 NOLU CAD. LATİFE ÖZMİMAR İLKÖĞRETİM OKULU BLOK NO 21 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Düztepe Semtinde Vatan mahallesi olup şehir merkezine araçla 15 dakikalık uzaklıktadır.

Ulaşım Şehrin her yerinden okulumuza gelen ulaşım araçları bulunmakla birlikte okulumuzda servis hizmeti de verilmektedir.